Főzzünk levest

A legfinomabb és legkülönlegesebb levesek receptjei, hogyan is csináljuk meg életünk levesét!

HTML doboz


Friss topikok

Címkék

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Naptár

november 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Reklám

Reklám

Gombás krémleves

2012.07.13. 07:41 - tothlajos

Címkék: leves gomba sajt tejszín krémleves tarja petrezselyem Gombás Gomba krémleves

19819_gombas-kremleves_n.jpgHozzávalók: 4 gerezd fokhagyma apróra vágva 20 dkg füstölt, főtt tarja felkockázva 2 üveg szeletelt gomba 2 húsleveskocka tejszín liszt a habaráshoz reszelt sajt levesgyöngy petrezselyemzöld apróra vágva

Elkészítés:

Kevés olajon az apróra vágott fokhagymát és a felaprózott tarját, valamint a levétől lecsepegtetett gombát megpirítjuk. Felöntjük vízzel, azután beletesszük a leveskockákat. Felforraljuk.   Forrás után tejszínes habarással besűrítjük, és megszórjuk petrezselyemmel a leves tetejét.   Tálalás előtt az asztalra helyezett tányérokba levesgyöngyöt és reszelt sajtot teszünk, erre szedjük a forró levest.

A bejegyzés trackback címe:

https://fozzunklevest.blog.hu/api/trackback/id/tr504651099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása