Főzzünk levest

A legfinomabb és legkülönlegesebb levesek receptjei, hogyan is csináljuk meg életünk levesét!

HTML doboz


Friss topikok

Címkék

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Reklám

Reklám

Svávos bableves

2012.07.13. 07:35 - tothlajos

Címkék: leves zsír bableves tarja metélt Svábos bableves Svábos

20524_svabos-bableves_n.jpgHozzávalók: 10 személynek: 50 dkg fehér bab 50 dkg vegyes zöldség 50 dkg füstölt tarja 2 fej vöröshagyma 1 dkg só 5 dkg ételízesítő 25 dkg gyufametélt 2 dkg pirospaprika 5 dkg zsír

Elkészítés:

A megtisztított babot a vegyes zöldséggel, a hagymával és az egész tarjával feltesszük főni, sóval ízesítjük.

Ha megpuhult, a babot és a húst leszűrjük, a húst kockára vágjuk, a babbal együtt beletesszük a levesbe. A levest megszórjuk pirospaprikával.

A kifőzött tésztát külön tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fozzunklevest.blog.hu/api/trackback/id/tr344651096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása